Deputaţii Matei Suciu, Răzvan Ioan Ursu, Andreea Cosma şi Anişoara Radu au depus luni, în şedinţa de plen, jurământul de credinţă după ce a fost aprobat, cu majoritate de voturi, raportul comisiei de validare a mandatelor acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte de şedinţa de plen, secretarul Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat că cei patru deputaţi urmează să fie validaţi şi să depună jurământul de credinţă.

“Pe ordinea de zi a plenului avem o informare cu privire la proiectele de lege privind aprobarea unor ordonanţe de urgenţă ale Guvernului, validarea unor mandate de deputat şi depunerea jurământului de credinţă de către deputaţi ale căror mandate au fost validate, proiectul de hotărâre privind efectuarea unui control de către Curtea de Conturi pentru verificarea condiţiilor în care s-a realizat rectificarea bugetului de stat din lunile august şi noiembrie 2016 de către Guvernul României şi proiectul de hotărâre privind bugetul Camerei Deputaţilor", a anunţat secretarul Camerei Marcel Ciolacu.

Fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova Mircea Cosma, condamnat pe fond la opt ani de închisoare pentru corupţie, a primit un mandat de deputat din partea PSD după ce doi dintre candidaţii aflaţi înaintea sa pe listă au renunţat la mandat. Andreea Cosma este vizată de un dosar instrumentat de DNA, în care a fost trimisă în judecată pentru fapte de corupţie împreună cu un fost preşedinte al CJ Prahova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.