Deputaţii Daniel Florea, Florică Ică Calotă şi Dumitru Focşa au anunţat că vor activa în grupul parlamentar al AUR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele de şedinţă, Daniel Suciu (PSD) a anunţat la începutul şedinţei de plen că deputatul Raluca Maria Borta îşi încetează activitatea în cadrul grupului parlamentar al AUR şi va activa ca deputat neafiliat. 

Un alt parlamentar, Daniel Florea a anunţat că va activa în grupul parlamentar al AUR. 

”Pe 1 septembrie 2022, de ziua tatălui meu, am demisionat din PSD şi am devenit parlamentar neafiliat. Pe 10 noiembrie 2023, de ziua mamei mele, m-am înscris în Partidul Republican. Începând de astăzi, 13 noimebrie, ziua Bibliei, voi activa în grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor”, a afirmat deputatul Daniel Florea.
 
Deputatul PNL Florică Ică Calotă a spus de la tribuna Camerei că începând de luni, este membru al Partidului Republican şi va activa în grupul parlamentar al AUR. 
 
Deputatul Dumitru Focşa a devenit, la rândul lui, membru al grupului parlamentar al AUR.  "Începând de astăzi voi fi membru în Forţa Identităţii Naţionale şi voi fi parte din grupul AUR", a anunţat Focşa. 
 
Daniel Florea a fost parlamentar PSD, primarul Sectorului 5 al Capitalei, din partea PSD. El a ddemisionat din grupul PSD în luna septembrie anul trecut. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.