Camera Deputaţilor a adoptat marţi, decizional, proiectul de lege care aprobă obiectivul de investiţii „Autostrada Nordului” şi astfel actul normativ merge la promulgare. Termenul de execuţie este de 4 ani de la data intrării în vigoare a legii, iar prevederile se aplică de la începutul lunii ianuarie ale anului viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Legea aprobă executarea obiectului de investiţii Autostrada Vama Petea - Satu Mare - Baia Mare – Dej – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, denumită în continuare „Autostrada Nordului”

„Obiectivul de investiţii Autostrada Nordului se finanţează de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din credite externe şi din fonduri europene. Ministerul Transporturilor este ministerul responsabil pentru coordonarea realizării obiectivului de investiţii Autostrada Nordului. Termenul de execuţie a obiectivului de investiţii Autostrada Nordului este de 4 ani de la data intrării în vigoare a prezentei legi”, mai arată proiectul adoptat de către deputaţi.

Prevederile legii intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2021.

Iniţiativa legislativă a fost adoptată de Senat pe 20 martie 2019 şi marţi decizional de către deputaţi. Prin urmare legea se duce la promulgare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.