Deputatul USR Monica Berescu susţine că PSD a amânat, miercuri în Comisia pentru Muncă şi Protecţie Socială votul privind majorarea punctului de pensie, aşa cum prevede Legea Pensiilor întocmită de fostul ministru al Muncii Olguţa Vasilescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi (miercuri - n.r.) în Comisia de Muncă am discutat şi despre Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului cu privire la creşterea pensiilor. Colegul meu Cristian Seidler a propus ca punctul de pensie să crească la 1.875 de lei în loc de 1.586 de lei, aşa cum este prevăzut acum în OUG. Creşterea propusă este cea prevăzută în Legea Pensiilor făcută de Olguţa Vasilescu (Legea 127/2019). PSD nu a îndrăznit să voteze împotriva propunerii şi a amânat votul pentru următoarea şedinţă motivând nevoia de cunoaştere a impactului bugetar", a scris pe Facebook deputatul USR Monica Berescu. 

Parlamentarul USR consideră că PSD se află la guvernare şi ar fi trebuit să fie de acord cu majorările de pensii pe care tot social-democraţii le-au votat în Parlament. 

"Realitatea este că acum PSD fiind la guvernare ar trebui să îşi pună în aplicare toate promisiunile pe care le-au făcut românilor. De ce nu măresc pensiile dacă suma propusă este chiar cea prevăzută de fostul ministru PSD al Muncii, Olguta Vasilescu?", mai afirmă deputatul USR, Monica Berescu. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.