Coaliţia de guvernare a decis, în şedinţa de luni, că PNL va avea candidat la Primăria Timişoara, iar PSD va da candidatul la Consiliul Judeţean Timiş, la alegerile din 9 iunie 2024, au transmis surse politice. Cele două partide îl vor susţine pe Nicolae Nobu pentru Primărie, candidatul pentru Consiliul Judeţean nefiind încă anunţat. Pentru că s-a opuc colaborării cu PSD, liderul PNL Timiş, Alin Nica, ar urma să fie înlocuit din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse politice au afirmat, luni, pentru News.ro, că s-a ajuns la o decizie în coaliţie cu privire la candidaţi comuni PSD-PNL pentru judeţul Timiş.

Dacă la Primăria Timişoara candidatul susţinut de cele două partide este Nicolae Robu (PNL), la Consiliul Judeţean Timiş PSD nu a anunţat încă cine va candida, dacă va fi sau nu Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş sau o altă persoană.

În ceea ce îl priveşte pe Alin Nica, preşedintele actual al PNL Timiş, care s-a opus vehement unei aliente între cele două partide la alegerile locale, acesta ar putea fi schimbat din funcţie, în urma unei decizii ce urmează să fie luată de conducerea naţională a PNL.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.