Primarul sectorului 5, Daniel Florea, lider al organizaţiei de sector a PSD, se declară "profund mâhnit şi revoltat" că Ecaterina Andronescu a ajuns "o portavoce a adversarilor politici" ai PSD şi spune că nu înţelege cum aceasta îl atacă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, exact în modalitatea descrisă luni seară de Klaus Iohannis. El îi transmite Ecaterinei Andronescu, fost vicepreşedinte PSD, fost preşedinte PSD Bucureşti, fost ministru PSD şi fost numărul unu pe lista senatorilor PSD Bucureşti, că astăzi a demonstrat de ce este "un fost".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj adresat Ecaterinei Andronescu, fost vicepreşedinte PSD, fost preşedinte PSD Bucureşti, fost ministru PSD şi fost numărul unu pe lista senatorilor PSD Bucureşti, Daniel Florea îi transmite acesteia că astăzi a demonstrat de ce este "un fost" şi că acum, când nu mai are susţinere în partid, "strugurii sunt acri". Florea se declară profund mâhnit şi revoltat că Ecaterina Andronescu a ajuns azi "o portavoce" a adversarilor politici ai PSD. 

"Aţi avut toată susţinerea partidului pentru funcţiile publice numeroase pe care le-aţi ocupat. Sigur sunt mulţi profesori universitari care şi-ar fi dorit şi ar fi meritat şansa pe care dvs. aţi avut-o în repetate rânduri. Acum, când din motive pe care şi dvs. le ştiţi foarte bine, nu mai aveţi această susţinere, strugurii sunt acri. Sunt profund mâhnit şi revoltat că aţi ajuns azi o portavoce a adversarilor noştri politici şi că negăti realităţi economice şi sociale evidente care se datorează exclusiv guvernării PSD: creşterea pensiilor, creşterea cu 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, înfiinţarea a aproape 90.000 de noi locuri de muncă, reducerea şomajului la cea mai scăzută cotă istorică, cea mai mare creştere economică trimestriala din Europa.  Nu înţeleg cum de atacaţi Preşedintele Partidului exact în modalitatea descrisă ieri seară în discursul domnului Klaus Iohannis", îi transmite primarul sectorului 5 senatorului PSD Ecaterina Andronescu. 

El spune că crede cu tărie că legitimitatea guvernării este dată numai de votul cetăţenilor, democratic exprimat, şi că guvernarea nu se câştiga prin atacuri mediatice care să încurajeze manifestări anarhice. Florea mai susţine că, sub conducere lui Liviu Dragnea, PSD a obţinut cele mai bune rezultate din istoria sa şi "va continua să ofere României cadrul legislativ, economic, social şi moral pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale fiecărui cetăţean în parte şi pentru toţi românii". 

"Preşedintele PSD este singurul lider ales de toţi membrii de partid, cu o majoritate covârşitoare, expresie a maturităţii şi forţei partidului nostru, care a rămas strâns unit pentru a face faţă provocărilor unor pseudo-politicieni susţinuţi, de multe ori ocult, de forţe care nu au nimic în comun cu interesul real al României. Românii au înţeles asta şi, sub conducerea preşedintelui Liviu Dragnea, PSD a obţinut cele mai bune rezultate din istoria sa. Şi va continua să ofere ţării noastre cadrul legislativ, economic, social şi moral pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale fiecărui cetăţean în parte şi pentru toţi românii, fie că trăiesc înăuntrul sau în afară graniţelor ţării mamă", încheie Daniel Florea. 

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu face un apel către conducerea partidului "să nu dea foc ţării şi PSD" şi cere ca Liviu Dragnea să se retragă din funcţia de preşedinte al partidului, iar Guvernul - care "nu reprezintă nivelul şi capacitatea profesioniştilor din partid şi este expresia unei singure persoane " - să fie schimbat. "Să venim în cel mai scurt timp cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti şi să guvernăm ţara, iar partidul are suficienţi specialişti pentru un asemenea guvern. Pentru binele României şi pentru binele PSD-ului, preşedintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să facă un act de mare curaj şi demnitate politică şi să se retragă din fruntea partidului", spune Andronescu într-o scrisoare intitulată SOS PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.