Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, a declarat luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că fără discuţie că în coaliţie se discută despre o impozitare specială, pe o durată temporară, numită taxă de solidaritate, pe veniturile foarte mari, dar că nu s-a luat o decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am văzut declaraţiile premierul Nicolae Ciucă, despre taxa de solidaritate (...) Fără discuţie, se discută, e de văzut ce urmăreşte”, a spus Fenechiu.

Întrebat despre ce se discută, el a precizat că în coaliţie se discută ”despre o impozitare specială, pe o durată temporară, numită taxă de solidaritate, pe veniturile foarte mari, dar nu s-a luat o decizie”. 

”Este o propunere care a venit dinspre PSD ca urmare a opoziţiei noastre totale la impozitul progresiv. Nu ştiu dacă s-au făcut progrese în ceea ce priveşte parcursul, ştiu că UDMR la un moment dat a susţinut, Kelemen Hunor a aruncat pe piaţă această propunere, a fost o măsură care s-a aplicat în Ungaria pe termen scurt. Din câte ştiu, PNL s-a opus. (...) Eu personal vă spun că sunt împotriva ei”, a precizat Fenechiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.