Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, afirmă, miercuri, că nu-şi mai găsesc locul în sector căruţele trase de cai din care se face comerţ neautorizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu suntem în vestul sălbatic american de altă dată, ci suntem în sudul civilizat al Bucureştiului, oraş european. Prin urmare, căruţele trase de cai din care se face comerţ neautorizat nu-şi mai găsesc locul aici. Dacă avertismentele verbale sunt fără efect, iar amenzile oricum nu sunt plătite, soluţia a rămas una singură: confiscarea atelajului, până la achitarea amenzilor”, a scris, miercuri, pe Facebook, primarul Daniel Băşuţi, piblicând imagini din momentul ridicării căruţei.

Primarul anunţă că, în doar 24 de ore, echipajele Poliţiei Locale au sancţionat patru căruţaşi, aflaţi ilegal pe străzile sectorului 4.

”Cel din imaginile ataşate, acum nervos că i-a fost confiscată şi marfa, şi căruţa, a ignorat total orice avertisment, iar acum nu doar că a primit două amenzi, una în valoare de 1.000 de lei şi alta de 200 de lei, ci pentru a-şi recupera atelajul, trebuie să mai achite o taxă de 357 de lei. Vă reamintesc totodată că pentru un comerţ civilizat cu pepeni, am pus la dispoziţia producătorilor piaţa volanţă de lângă Piaţa Sudului”, a mai scris primarul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.