Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, îl critică dur pe fostul lider al PSD Victor Ponta, spunând că acesta “urăşte şi vrea să distrugă PSD”, Dăncilă susţinând că Ponta nu este dorit de partid, pe motiv că este lispit de credibilitate şi de loialitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viorica Dăncilă a fost întrebată, miercuri seară, la Antena 3, ce crede despre faptul că Victor Ponta vrea să construiască, după moţiune, o majoritate împreună cu foştii săi colegi din PSD şi a răspuns: ”Dacă nu ar fi râs, ar fi de plâns”.

”Logic, domnul preşedinte Klaus Iohannis nu va mai numi niciodată un prim-ministru din partea PSD-ului, sub nicio formă. Partidul Social Democrat ştie care este ţinta lui Victor Ponta. Ţinta lui Victor Ponta este Partidul Social Democrat, pe care-l urăşte şi pe care vrea să-l, distrugă. Uitaţi-vă, de-a lungul timpului, cât a minţit Victor Ponta. A minţit multă lume, a dezinformat şi a trădat foarte mulţi oameni, şi-mi asum cele spuse”, a spus Dancilă.

Aceasta a amintit despre perioada în care preşedintele Pro România a condus campania electorală a lui Mircea Geoană, după care a afirmat că a votat pentru Crin Antonescu.

Dăncilă a dat ca exemplu afirmaţiile lui Adrian Năstase care l-a acuzat pe Ponta de lipsă de loialitate şi credibilitate.

“Victor Ponta a dezamăgit foarte mult, pe Victor Ponta nu-l interesează membrii de partid sau ceilalţi colegi, îl interesează doar propria persoană, iar colegii şi colegele din PSD au înţeles acest lucru. Victor Ponta nu va fi acceptat de PSD. Chiar dacă această moţiune, luăm scenariul că va trece, noi vom merge în continuare tot la fel de uniţi. Victor Ponta nu are ce căuta. Dacă noi voiam, sau colegele, sau colegii, vroiau unul, măcar un judeţ, să accepte ca Victor Ponta să fie alături de noi nu era un vot în totalitate pentru a nu accepta ca Victor Ponta să se alăture PSD”, a spus preşedintele PSD.

Aceasta a afirmat că pesediştii “nu au nimic cu membrii Pro România”, dar că ”oamenii nu- vor pe Victor Ponta pentru că atunci când spui Victor Pota spui trădare, spui dezamăgire”.

Ea l-a criticat pe fostul premier pentru membrii PSD au aflat de pe Facebook că şi-a dat demisia, iar membrii PSD vor un lider care să fie alături de ei.

“Oamenii ştiu foarte bine care este parcursul lui Victor Ponta şi ce intenţii are Victor Ponta”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat, marţi seară, că, dacă trece moţiunea de cenzură, Viorica Dăncilă nu va mai fi candidatul PSD. De altfel, Ponta susţine că ”doamna Dăncilă nu va mai fi nimic şi ăsta este un lucru bun chiar şi pentru PSD pentru că e o ghiulea de picioarele PSD”. În plus, liderul Pro România afirmă că le va propune foştilor colegi din PSD să facă o singură propunere de premier preşedintelui Klaus Iohannis, o persoană care nu este membru de partid şi care să fie ”o formulă acceptabilă” şi care să genereze o ”majoritate care să funcţioneze”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.