Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, joi, răspunzând unei întrebări, că exclude ca până la finalul acestui an să fie adoptată o ordonanţă privind amnistia şi graţierea. "Eu vă spun că nu se dă acum nicio ordonanţă (referitoare la amnistie şi graţiere - n.r.)", a declarat Dăncilă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În calitate de prim-ministru nu am un act normativ care să prevadă aşa ceva (amnistia şi graţierea - n.r.), nu am avut o discuţie, deci nu pot să prevăd... Eu cred că... nu ştiu dacă se impune o discuţie, deci nu pot să ştiu ce se va discuta în Comitetul Executiv", a spus Dăncilă.

Întrebată dacă ea consideră oportună o ordonanţă pe amnistie şi graţiere, Dăncilă a spus că fiecare poate să îşi spună opinia.

"Eu vă spun că nu se dă acum nicio ordonanţă (referitoare la amnistie şi graţiere - n.r.)", a adăugat ea.

Întrebată până când nu se va da, Dăncilă a replicat: "Păi pot să vă spun eu ce se întâmplâ peste doi ani, peste trei ani, peste un an. Eu v-am spus că nu am avut nicio discuţie, am văzut opiniile colegilor din PSD, fiecare este liber să-şi spună opinia, eu nu am avut nicio discuţie pe acest lucru".

"În CEx fiecare îşi va spune punctul de vedere, nu pot eu să prevăd ce problemă va ridica un membru al CEx-ului. Eu v-am spus că nu am pe masă acest act normativ, nu am discutat cu nimeni despre aministie şi graţiere", a mai spus Dăncilă

Întrebată dacă exclude ca până la finalul acestui an să fie adoptată o ordonanţă privind aministia şi graţierea, ea a afirmat: "Da".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.