Rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie reprezintă expresia voinţei cetăţenilor, spune premierul Viorica Dăncilă, fiind prima sa reacţie după referendumul care nu este valid din cauza prezenţei scăzute la vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Guvernul a făcut toate demersurile pentru o cât mai bună organizare a acestui referendum, având în vedere obligaţiile ce-i revin, potrivit legii. Consultarea cetăţenilor este un atribut esenţial al unei societăţi democratice, iar rezultatele referendumului sunt expresia voinţei cetăţenilor în legătură cu această temă”, a declarat Viorica Dăncilă miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Prezenţa la vot la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie a fost de 21,10%, sub pragul de 30% impus pentru a fi validat. Din totalul de voturi exprimate, 91,56% au fost "Da”, 6,47% au fost "Nu”, iar restul au fost nule.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.