Premierul Viorica Dăncilă afirmă că moţiunea de cenzură nu va trece nici de această dată, întrucât opoziţia vine "fără alternativă şi fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi". "Şi fiindcă nu poate exista susţinere pentru…nimic, nici această moţiune nu va trece", susţine Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Moţiunea de cenzură cu care ne ameninţă opoziţia nu va trece nici de această dată. Au mai încercat acest lucru, nu de mult, şi au eşuat lamentabil. Au mai ratat o dată această tentativă când au venit în Parlament fără o viziune, fără program de guvernare şi fără o echipă guvernamentală. Şi tot aşa vin şi acum, fără alternativă şi fără cea mai mică idee despre ce vor face a doua zi", afirmă Viorica Dăncilă, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Ea susţine că PSD este un partid unit.

"Şi fiindcă nu poate exista susţinere pentru…nimic, nici această moţiune nu va trece. PSD este un partid unit, responsabil şi care a înţeles că avem misiunea de a guverna România şi a ne duce programul la capăt. Pentru asta am fost votaţi în 2016 şi asta vom continua să facem, în ciuda tuturor încercărilor distructive ale unei opoziţii slabe, dezbinate şi lipsite de seriozitate şi asumare când vine vorba de viitorul ţării şi al românilor", mai spune Dăncilă.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că 237 de parlamentari au semnat până în prezent moţiunea de cenzură, că se poartă în continuare discuţii cu alţi zece deputaţi şi senatori care ar putea susţine moţiunea, inclusiv de la PSD, şi că se aşteaptă ca numărul celor care vor vota documente să fie mai mare decât numărul semnatarilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.