Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus, joi seară, că partidul ar susţine un premier propus de Klaus Iohannis dacă acesta nu vrea să ”ia măsuri împotriva oamenilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă a fost înrebată, joi seară, la România TV, în ce condiţii PSS ar susţine un premier propus de Klaus Iohannis şi a răspuns: ”În momentul în care premierul desemnat de Iohannis ar semna Pactul pentru România, adică să nu taie pensii, salarii etc. Atunci am susţine şi noi premierul, pentru că în primul rând am susţine oamenii.

Dăncilă a completat: ”Dacă este un om corect şi tine la oameni şi nu vrea să ia măsuri împotriva oamenilor, l-am susţine”.

Premierul a afirmat că nu a vrut ”o coabitare cu Iohannis”, ci ”o colaborare pe proiecte”.

În plus, Dăncilă a declarat că ”cel mai mare regret” este că nu a putut să ducă la bun sfârşit programul de guvernare, dar şi că a crezut în oameni care au dezamăgit-o.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.