Premierul Viorica Dăncilă susţine, cu ocazia Zilei Imnului Naţional, că "Deşteaptă-te, române" le-a insuflat curaj românilor în multe momente istorice şi i-a mobilizat pe cei care, la 1 decembrie 1918, s-au adunat pe Câmpia Libertăţii de la Alba-Iulia. Ea mai spune că Imnul “ne emoţionează ori de câte ori îl auzim ca o încununare a succeselor compatrioţilor noştri”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Marcăm astăzi Ziua Imnului Naţional al României, sărbătoare cu o încărcătură aparte în Anul Centenar al Marii Uniri. "Deşteaptă-te, române!" le-a insuflat curaj românilor în multe momente ale istoriei moderne. I-a mobilizat si pe cei care, la 1 decembrie 1918, s-au adunat pe Câmpia Libertăţii de la Alba-Iulia, acordurile sale exprimând atunci bucuria voinţei împlinite a românilor de unitate”, a transmis Viorica Dăncilă într-un mesaj.

Premierul a mai spus că Imnul Naţional “ne emoţionează ori de câte ori îl auzim ca o încununare a succeselor compatrioţilor noştri”.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.