Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, că s-a discutat despre înfiinţarea unei comisii parlamentare care să analizeze ”fraudele de la votul pentru alegerile europarlamentare”, dar şi despre soluţiile propuse pentru votul din diaspora. ”Am vorbit despre o sesiune extraordinară începând cu 1 iulie astfel încât să putem să ducem la bun sfârşit proiectele pe care le începem în săptămâna aceasta”, a anunţat premierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că în şedinţa coaliţiei s-a discutat despre înfiinţarea unei comisii parlamentare care să analizeze votul de la alegerile europarlamentare. 

”Am discutat despre înfiinţarea unei comisii pentru fraudele de la votul pentru alegerile europarlamentare din data de 26mai. Am văzut ca o apărut foarte multe sesizări în spaţiul public şi considerăm că este necesară o comisie la nivel de Parlament care să analizeze aceste sesizări pentru că avem o datorie faţă de populaţie pentru aflarea adevărului”, a declarat, luni, Viorica Dăncilă, după şedinţa coaliţiei.

Aceasta a precizat că al doilea subiect dezbătut a fost cel legat de modificările legislative în ceea ce priveşte alegerile.

”Al doilea subiect a fost cel legat de referendum. După cum ştiţi, s-a înfiinţat o comisie la nivelul Parlamentului unde căutăm soluţii, astfel încât votul din diaspora să fie un vot al tuturor cetăţenilor, alegeri la care să participe toţi cetăţenii din diasporă. Alianţa PSD-ALDE merge pe două posibilităţi: una votul anticipat prelungit şi cealaltă votul prin corespondenţă, prelungirea votului de la parlamentare prin corespondenţă şi pentru alegerile prezidenţiale”, a mai spus Dăncilă.â

Aceasta a anunţat că s-a discutat despre o sesiune parlamentară extraordinară.â

” Am vorbit despre o sesiune extraordinară, începând cu 1 iulie, astfel încât să putem să ducem la bun sfârşit proiectele pe care le începem în săptămâna aceasta”, a anunţat premierul.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.