Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că a mers cu bună credinţă la dezbaterile din Camera Deputaţilor, însă "circul şi jignirile la care am asistat" au dezamăgit-o profund. "(...) în România jignirile şi violenţa verbală au fost ridicate la rang de politică", a mai spus ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am mers cu bună credinţă şi deschiderea de care am dat dovadă de fiecare dată, însă circul şi jignirile la care am asistat m-au dezamăgit profund. Acest comportament nu poate aduce nimic bun pentru România şi nu poate ţine loc de soluţii şi proiecte. Pot să înţeleg atât retorica de campanie în care au intrat atât preşedintele României, cât şi partidele politice însă peste foarte puţin timp avem alegeri europarlamentare şi dezbaterile ar trebui să fie pe idei şi proiecte", a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a adăugat că Europa se află în plină schimbare, iar politicienii europeni se ocupă de cum va arăta Europa în următorii ani, "în schimb în România jignirile şi violenţa verbală au fost ridicate la rang de politică".

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.