Premierul Viorica Dăncilă afirmă că propunerile pentru comisar european din partea României nu au fost respinse, însă, dacă acest lucru se va întâmpla, va veni cu o nouă propunere. "În eventualitatea în care aceste propuneri nu sunt agreate, voi veni cu altă propunere, dar deocamdată nu am această informaţie şi, credeţi-mă, trebuia să am dacă era vreo problemă", spune Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebată, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, dacă Ramona Mănescu este o variantă avută în vedere pentru comisar european, Dănculă a spus: "Am făcut propuneri pentru comisar european, propunerile nu au fost respinse (...) Nu am nicio informaţie, nu am fost sunată de preşedintele Comisiei Europene că ar respinge propunerile pe care le-am făcut. În eventualitatea în care aceste propuneri nu sunt agreate, voi veni cu altă propunere, dar deocamdată nu am această informaţie şi, credeţi-mă, trebuia să am dacă era vreo problemă".

Ea a spus că reprezentanţii USR au o atitudine prin care se poziţionează împotriva ţării şi au început să facă lobby la Bruxelles astfel încât candidatul Romîniei să "pice".

"Nu ştiu dacă cineva se face de râs în ţară sau nu, dar cu siguranţă ei fac România de râs pe plan extern", a susţinut Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.