Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale, că "forţele" cu care se luptă PSD vor să distrugă acest partid. "Să nu vă îndoiţi nicio clipă de puterea pe care o avem şi de ceea ce putem să facem împreună", a afirmat ea. "Eu nu renunţ, eu nu dau înapoi, eu nu mă dau bătută în faţa celor care vor să ne doboare", a mai spus Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă a spus că viitoarele trei rânduri de alegeri nu vor fi "simple bătălii de campanie”, ci vor fi "un adevărat război”.

"De fiecare dată când au crezut că ne-au înfrânt, ne-am întors mai puternici, mai organizaţi şi i-am zdrobit. Forţa noastră nu e trecătoare şi nu se risipeşte . (...) Aceste forţe cu care noi luptăm acum vor distrugerea PSD, vor dispariţia noastră ca partid şi au spus-o clar în discursul public: este singura lor miză şi singurul lor obiectiv”, a afirmat Dăncilă.

Premierul a susţinut că miza celor care au iniţat moţiunea de cenzură nu a fost căderea Guvernului, ci dispariţia PSD.

"Cei care şi-au dorit să vadă Guvernul nostru căzut şi ne vor doborâţi vor regreta, pentru că vor fi curând taxaţi de români, pentru că îşi vor devoala impostura şi vor arăta întregii ţări cum sunt: o gaşcă de amatori, avidă după după o putere cu care nu ştiu ce să facă, pe care nu ştiu cum să o pună în slujba oamenilor şi a ţării”, a spus premierul demis.

Aceasta a arătat că opoziţia va "eşua, aşa cum au eşuat şi în timpul guvernărilor trecute, aşa cum eşuează zi de zi în faţa românilor", anunţând tăieri de pensii şi salarii.

"Această alianţă de moment se va dezbina curând pentru că pe ei nu-i uneşte nicio viziune, niciun plan, niciun program, îi uneşte ura pentru noi, pentru PSD. Nu mai durează mult până când această perdea de fum se va risipi şi vor pierde din nou în faţa noastră", a spus Dăncilă.

Ea a adăugat că, prin ceea ce au făcut acum, "ne-au deschis calea pentru o luptă deschisă, fără menajamente şi fără bariere împotriva lor, a impostorilor, a mitomanilor".

"Când pierd ei, românii şi România câştigă şi pentru asta trebuie să luptăm cu toţii. PSD nu este o opoziţie uşoară şi indiferent unde am fi nu vom înceta niciodată să luptăm contra lor, a celor care vor să arunce România în sărăcie, să aducă ură şi dezbinare. Un vot împotriva PSD nu o să-i ţină împreună, se vor sfâşia unul pe celălalt până nu va mai rămâne nimic", a afirmat Dăncilă.

Ea a susţinut că nu va renunţa.

"Eu nu renunţ, eu nu dau înapoi, eu nu mă dau bătută în faţa celor care vor să ne doboare", a spus Viorica Dăncilă.

Dăncilă a vorbit şi despre candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

"Vom vedea mult mai clar cine merită să guverneze şi cine trebuie să plece acasă. Candidatura mea este acum despre aşteptările şi speranţele fiecărui român (...) este despre a face din Administraţia Prezidenţială casa tuturor românilor. Este despre a fi preşedinte cu sufletul, cu gândul şi cu fapta, pentru fiecare român, despre a nu lăsa pe nimeni în urmă la finalul fiecărei zile", a mai spus Dăncilă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.