Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, sâmbătă, că PSD ”organizează un congres militarizat” şi folosesşte Poliţia locală şi Jandarmeria ca ”armată de partid pentru intimidarea cetăţenilor nemulţumiţi” şi afirmă că primarul general Gabriela Firea şi ministrul Carmen Dan trebuie să răspundă pentru ”aceste excese”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSD organizează un congres militarizat, folosind Poliţia locală şi Jandarmeria ca armată de partid pentru intimidarea cetăţenilor nemulţumiţi de guvernarea pesedistă. Săltarea oamenilor liberi de pe stradă, închiderea circulaţiei rutiere, blocarea parcurilor şi a spaţiilor publice, interzicerea mişcării libere a cetăţenilor pe trotuarele din jurul Sălii Palatului unde se desfăşoară Congresul PSD ne arată că asistăm la instaurarea un stat poliţienesc opresiv îndreptat împotriva cetăţenilor”, scrie Danca pe Facebook. 

Potrivit acestuia, străzile, parcurile, trotuarele ”nu sunt proprietatea PSD, sunt spaţii publice ce pot fi folosite de orice cetăţean fără drept de liberă de trecere de la PSD”.

”Atât Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, cât şi Ministrul de Interne, Carmen Dan, trebuie să răspundă pentru aceste excese ale organelor de ordine publică iar dacă au dispus reprimarea protestelor trebuie să-şi dea demisia”, mai spune Danca. 

Câţiva protestatari care au venit în faţa Sălii Palatului, unde este organizat sâmbătă congresul extraordinar al PSD, şi care au strigat împotriva PSD şi a Guvernului au fost ridicaţi de jandarmi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.