Deputatul PNL Dan Vîlceanu a afirmat că a fost foarte utilă prezenţa şefului DSU Raed Arafat la şedinţa de luni a conducerii liberale la care secretarul de stat în MAI a explicat de ce au fost necesare restricţiile noi impuse de Executiv, după consultarea cu specialiştii şi instituţiile abilitate care sunt în prima linie în lupta împotriva pandemiei. El a mai spus că acum liderii partidului pot explica mai uşor şi mai clar cetăţenilor de ce a fost nevoie de aceste măsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Foarte utilă prezenţa secretarului de stat Raed Arafat la şedinţa de azi a conducerii PNL. PNL este cel mai mare partid din coaliţia de guvernare şi este normal să primim toate informaţiile necesare privind gestionarea pandemiei.
 
Domnul Arafat a explicat de ce au fost necesare restricţiile impuse de Guvern, după consultarea prealabilă cu specialiştii şi instituţiile abilitate care se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus. În acest fel, liderii PNL pot explica cetăţenilor mult mai clar de ce aceste măsuri au fost necesare. Măsuri care nu sunt deloc confortabile, dar absolut necesare pentru a învinge pandemia. Este clar că am obosit cu toţii, dar mai avem nevoie de un ultim efort.
 
Şi până la urmă, pe cine să ascultăm în lupta cu pandemia? Pe doamna Şoşoacă sau pe domnul Arafat, care s-a aflat în prima linie în lupta împotriva pandemiei încă din vremea guvernului Orban, din primele zile ale apariţiei coronavirusului?”, a scris Dan Vîlceanu luni pe Facebook. 

Raed Arafat a participat şi el luni la BEX al PNL pentru a discuta şi explica situaţia epidemiologică şi noile restricţii luate de Guvern, au declarat surse din partid, pentru News.ro. De asemenea, a fost abordată şi situaţia protestului de la metrou de la finalul săptămânii trecute.

În schimb, premierul Florin Cîţu a transmis, în şedinţă, că toţi liberalii trebuie să vorbească aceeaşi limbă şi este necesară combaterea mesajelor şi acţiunilor care ar putea zădărnicii combaterea pandemiei, conform surselor din PNL.

Ulterior reuniunii liberale, deputatul PNL Florin Roman a afirmat că a fost o eroare politică majoră invitarea secretarului de stat în MAI Raed Arafat la şedinţa de luni a Biroului Executiv al partidului. Liberalul a adăugat că astfel de greşeli vor costa politic întreaga formaţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.