Dan Nica, liderul delegaţiei PSD din Parlamentul European, a declarat că Grupul S&D şi plenul Parlamentului European preiau campania PSD „Jos Facturile!”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Iniţiată încă din septembrie anul trecut, campania PSD „Jos facturile!” a fost preluată de către Grupul Social-Democrat din Parlamentul European, astfel că în a doua sesiune plenară din octombrie, săptămâna viitoare, va avea loc o dezbatere dedicată combaterii creşterii facturilor la energie, a preţurilor la alimentele de bază şi a costului de viaţă în general. Voi cere declararea ca urgenţă la nivel european a inflaţiei cauzate de scumpirea energiei. Cetăţenii Uniunii Europene se confruntă cu alegeri dure între pâinea de zi cu zi şi facturile scăpate de sub control” a transmisDan Nica, printr-un comunicat de presă al PSD. 

Dan Nica a mai subliniat că a „solicitat, încă de anul trecut, Comisiei Europene şi statelor membre plafonarea preţurilor la energie”.

„Cerem urgent măsuri sociale concrete, pentru a amortiza efectul acestei crize asupra cetăţenilor” a adăugat eurodeputatul social-democrat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.