Vicepremierul Dan Barna a afirmat miercuri seară, că România va lucra îndeaproape cu noua administraţie americană. ”Avem un parteneriat strategic pe care îl dorim continuat şi dezvoltat”, a afirmat Barna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele Joe Biden spunea în urmă cu câteva minute: «America va conduce lumea prin puterea exemplului». Vom lucra îndeaproape cu noua administraţie americană. Avem un parteneriat strategic pe care îl dorim continuat şi dezvoltat, avem relaţii economice cu potenţial de a creşte la un nivel mult mai mare şi mai ales avem de cultivat o prietenie pe care să o lăsăm moştenire celor care vor veni după noi”, a scris, miercuri, pe Facebook, Dan Barna.

Vicepremierul afirmă că valorile fundamentale americane precum libertatea, domnia legii şi democraţia sunt şi ale noastre.

”Din acest motiv, America a fost pentru bunici şi continuă să fie un model şi pentru noi.  Aşa va rămâne. Acum şi întotdeauna”, a mai scris Barna.

Noul preşedinte al SUA Joe Biden a declarat miercuri, după ce a depus jurământul, că aceasta este ziua Americii, a democraţiei şi a dat asigurări că va fi un preşedinte pentru toţi americanii. El a depus jurământul de învestire ca preşedinte al SUA, devenind al 46-lea preşedinte al SUA

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.