Vicepreşedintele USR Dan Barna susţine că, la Iaşi, candidatul USR la primăria municipiului, va fi ”cel mai probabil” senatorul Marius Bodea, după ce deputata Cosette Chichirău, care participase la cursa internă pentru primărie, şi-a anunţat demisia din partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dan Barna a precizat duminică la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că nimeni din conducerea partidului nu a ştiut despre intenţia deputatei Cosette Chichirău de a pleca din USR, el recunoscând că problema desemnării candidatului USR la primăria Iaşi s-a simplificat.
 
”S-a făcut un sondaj pe Iaşi, competiţia era între Cosette Chichirău şi Marius Bodea. Cel mai probabil, Marius Bodea va fi candidatul USR, stă bine în sondaje, am mare încredere că va deveni primar al Iaşiului”, a afirmat Dan Barna.
 
La rândul său, senatorul Marius Bodea a declarat că un singur membru USR Iaşi şi-a anunţat plecarea din partid împreună cu Cosette Chichirău.
 
Cât despre demisia deputatei Chichirău, Bodea a spus că ”dacă un partid stă într-un singur om, atunci acel partid nu are viitor”.
 
Deputatul Cosette Chichirău şi-a anunţat demisia din USR pe 4 septembrie, ea afirmând că ”mişcarea reformistă a generaţiei noastre trebuie continuată şi revigorată, iar la USR motorul e cam gripat şi nu mai trage”.
 
Ea spune că a venit timpul să investească într-un proiect nou, mai suplu, mai inteligent, mai dinamic. 
Ulterior, Chichirău a precizat că este vorba despre un nou partid, care va fi lansat în această toamnă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.