Liderul USR Dan Barna a anunţat miercuri că a depus în Parlament un proiect de lege privind recomandările Comisiei de la Veneţia pentru modificările legilor justiţiei, spunând de asemenea că i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis ca, în cazul unei remanieri, să nu accepte un ministru al Justiţiei care nu îşi asumă ferm implementarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am depus la Camera Deputaţilor un proiect de lege privind recomandările Comisiei de la Veneţia . (...) I-am solicitat preşedintelui ca, în perspectiva unei remanieri, să nu accepte un ministru al Justiţiei care nu-şi asumă ferm implementarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia în modificările legilor Justiţiei. Cât timp rămânem în această paradigmă, nu avem nicio şansă reală să reintrăm pe parcursul european”, a declarat Dan Barna, după întâlnirea delegaţiei USR cu preşedintele Iohannis.

El a mai spus că a adus în discuţie şi subiectul mitingului din 10 august şi a precizat că până când ancheta nu va avea un rezultat, niciunul dintre cei care au avut legătură cu intervenţia jandarmilor, precum colonelul Paraschiv, nu ar trebui avansaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.