Europarlamentarul Dacian Cioloş a transmis, miercuri, că în Parlamentul European se dă un vot pe a cincea rezoluţie in care cerem aderarea României la Spaţiul Schengen. El a ţinut să precizeze că este de datoria Guvernului condus de Marcel Ciolacu şi a Preşedintelui României să nu rateze încă o dată şansa cetăţenilor români de a circula fără controale între statele membre şi a făcut un apel către premierul Marcel Ciolacu să nu se joace cu şansele cetăţenilor români încă o dată şi să ceară ajutorul dacă nu se pricepe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Votăm azi, în Parlamentul European, a cincea rezoluţie in care cerem aderarea României la Spaţiul Schengen.  Toţi europarlamentarii români şi-au făcut treaba şi au pus presiune pentru ca întreg Parlamentul să fie de partea României. Comisia Europeană este pentru aderarea României”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.
 
Europarlamentarul arată că ”e de datoria Guvernului condus de Marcel Ciolacu şi a Preşedintelui României să nu rateze încă o dată şansa cetăţenilor români de a circula fără controale între statele membre”. 
 
”Fereastra de oportunitate se tot închide cu cât ajungem mai aproape de alegerile europarlamentare. Anul trecut, deşi domnii Ciucă şi Ciolacu nu şi-au asumat vina, am pierdut pe mâna noastră. Faptul că domnii Aurescu şi Bode nu mai sunt în Guvern arată că, fără să o spună public, chiar şi liderii Coaliţiei au înţeles ce nu a funcţionat. Fac acum un apel către Marcel Ciolacu să nu se joace cu şansele cetăţenilor români încă o dată şi să ceară ajutorul dacă nu se pricepe”, a arătat Cioloş. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.