Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat duminică că proiectul său politc gravitează în continuare în jurul a ceea ce se întâmplă în România. Voi candida sau nu, voi vedea la momentul respectiv. Am mai spus-o, de mai multe ori, că nu exclud, a mai arătat Cioloş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Proiectul meu politc gravitează în continuare în jurul a ceea ce se întâmplă în România şi dincolo de ceea ce pot să fac eu ca politician care apropo, de când sunt membru al unui partid politic, îmi pierd încrederea (..)  pentru că aparţin unei clase politice care şi-a pierdut aproape total credibilitatea în societatea românească”, a spus Dacian Cioloş la Prima News. 

El a precizat: ”Indiferent ce spun unii sau alţii, în continuare proiectul meu politic e în România. Eu cred că România poate fi modernizată dincolo de ce pot face partidele politice, cu scoaterea la lumină şi formalizarea unui parteneriat între ce fac antreprenorii, organizaţiile nonguvernamentale pe teren şi ce ar trebui să facă un stat reformat. Dar întâi statul acesta trebuie să se reformeze”, a arătat Cioloş. 

Întrebat dacă se gândeşte la alegerile prezidenţiale din 2024, Cioloş a spus: ”Voi candida sau nu, voi vedea la momentul respectiv. Am mai spus-o, de mai multe ori, că nu exclud şi e normal, când ai un proiect politic în ţară la tine să nu excluzi”, a declarat Cioloş. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.