Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a precizat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit niciodată cu miliardarul american şi nici nu a beneficiat de fonduri de la fundaţiile acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dacian Cioloş a fost prezent joi la Iaşi la lansarea candidaturii arhitectului Andrei Ciuhodaru în cursa pentru Primăria Iaşi, evenimentul având loc în Parcul Copou, în apropierea Teiului lui Eminescu.
După ce Andrei Ciuhodaru a prezentat câteva dintre ideile sale privind modul în care ar trebui administrat Iaşiul, Dacian Cioloş a fost întrebat de un bărbat care asista la eveniment dacă în spatele REPER se află George Soros.
”E mult, mult în spate... E în mintea bolnavă a celor care inventează tot felul de conspiraţii ca să justifice incapacitatea lor de a dezvolta România. Nu m-am întâlnit niciodată cu George Soros sau cu cineva din fundaţiile acestuia. Nu am profitat de nici o finanţare de la Soros, spre deosebire de alţii de la PSD care s-au întâlnit cu el”, a afirmat Dacian Cioloş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.