Premierul Dacian Cioloş a venit, duminică seara, la clubul Colectiv pentru a depune un buchet de flori, ei spunându-le jurnaliştilor că va vorbi la final dacă doresc, însă ei l-au urmărit pas cu pas pe şeful Executivului şi i-au îngreunat accesul către faţada clubului, premierul afirmând, deranjat, că "nu ne vom însănătoşi niciodată" cu o astfel de atitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Dacian Cioloş nu a anunţat ora la care va veni la clubul Colectiv, încercând să evite presa care s-a strâns la locul tragediei încă de dimineaţă.

El a ajuns în jurul orei 20.30, însoţit de ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, şi de ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru. Cioloş a venit purtând în braţe un buchet de flori, pe care voia să îl depună în faţa clubului. Încă de la sosirea în piaţa din faţa fostei fabrici Pionierul, Cioloş a fost înconjurat de presă, care a dorit declaraţii de la şeful Executivului.

"Nu este OK!", a spus Cioloş, deranjat de jurnaliştii care îl urmăreau. După ce ei au produs o busculadă, premierul s-a oprit şi a încercat să discute cu ei, promiţând că va face declaraţii după ce va depune buchetul de flori şi va aprinde o lumânare. Cum jurnaliştii l-au urmărit în continuare, premierul a mai avut o rundă de discuţii cu ei, jurnaliştii reproşându-i că nu este corect ca angajaţii SPP să îi blocheze.

După acest schimb de replici, Dacian Cioloş a plecat, deranjat, şi s-a dus către intrarea în clubul Colectiv, unde a depus buchetul de flori.

El a comentat, după ce a plecat din mijlocul jurnaliştilor: "Nu ne vom însănătoşi niciodată". Un mesaj similar le-a transmis şi în scurta declaraţie pe care a susţinut-o la final: "Cel mai greu şi cel mai necesar este să putem schimba mentalităţi şi începând inclusiv cu modul în care reacţionăm în seara asta".

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.