Dacian Cioloş a transmis un mesaj de susţinere a lui Dan Barna, precizând că acesta nu va fi nici preşedinte-jucător, nici preşedinte-spectator, ci va fi un preşedinte-arbitru, un mediator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îl sprijin pe Dan Barna la prezidenţiale pentru că e vocea unei noi generaţii. Dan nu va fi nici preşedinte-jucător, nici preşedinte-spectator. Dan Barna va fi un preşedinte-arbitru, un mediator. Un preşedinte care să capete încrederea cetăţenilor români că poate uni, că poate mobiliza toate părţile din societate alături de un nou proiect pentru România”, precizează Cioloş.

El spune că alianţa vrea să câştige alegerile prezidenţiale, dar şi alegerile locale şi pe cele parlamentare.

„Alcătuim un tandem, iar eu voi vorbi în această campanie, la fel ca-n următoarele două, despre guvernare. Pentru că românii vor să ştie de ce vrem să câştigăm puterea şi, mai ales, ce vrem să facem cu ea. Vom strânge, deci, începând de astăzi, semnături pentru candidatul nostru comun şi vom vota cu Dan Barna”, adaugă Cioloş.

Liderul PLUS menţionează de ce nu a fost prezent la lansarea campaniei de strângere de semnături pentru prezidenţiale: „Mi-aş fi dorit să fiu prezent la lansarea campaniei de strângere de semnături. Din nefericire, un eveniment trist în familie – momentul în care mă despart de cineva tare drag sufletului meu – m-a ţinut, astăzi, departe”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.