Kelemen Hunor, preşedintele UDMR i-a încredinţat rolul de purtător de cuvânt lui Csoma Botond, liderului grupului parlamentar al UDMR din Camera Deputaţilor care a răspuns pozitiv la această invitaţie, anunţă Uniunea miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Experienţa ultimilor patru ani arată că rolul de purtător de cuvânt a adus un aport pozitiv comunicării Uniunii cu comunitatea şi cu mass-media. Din acest motiv, preşedintele UDMR a considerat că este importantă asigurarea continuităţii după plecarea doamnei Hegedüs Csilla, de data aceasta concentrându-se şi mai mult pe relaţia cu presa de limba română din Bucureşti”, precizează UDMR în anunţ.

"Csoma Botond este un politician credibil, perseverent şi cu experienţă. În calitate de lider al grupului parlamentar al UDMR din Camera Deputaţilor, el a reprezentat şi până acum opinia Uniunii la televiziunile din Bucureşti şi în presa maghiară din România. Se simte ca acasă la Bucureşti şi cunoaşte deopotrivă şi jurnaliştii români, dar şi pe cei maghiari. I-am cerut noului purtător de cuvânt să faciliteze şi să îmbunătăţească comunicarea rapidă şi eficientă şi să nu se ferească de întrebări", a subliniat Kelemen Hunor în urma invitaţiei adresate lui Csoma Botond.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.