Biroul Politic Naţional al PNL discută la acestă oră criteriile pentru selecţia candidaţilor la alegerile europarlamentare din 2019. Candidaturile se depun până pe data de 1 septembrie 2018, iar activitatea din cadrul Parlamentului, experienţa politică, profesională şi internaţională se numără printre criteriile de selecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, dosarul candidaţilor trebuie să cuprindă, pe lângă CV, şi un proiect privind activitatea din cadrul Parlamentului.

De asemenea, candidaţii PNL trebuie să reprezinte o euroregiune de dezvoltare şi să beneficieze de sprijinul a jumătate plus una dintre filialele din regiunea de dezvoltare, iar fiecare euroregiune va avea câte patru candidaţi plus unul supleant.

Pe lista criteriilor de evaluare se află experienţa politică, experienţa administrativă şi profesională, experienţa în relaţiile internaţionale şi calitatea proiectului depus pentru candidatură.

Candidaturile se depun la Secretariatul General, până pe data de 1 septembrie 2018.

Criteriile de selecţie au fost făcute chiar de preşedintele PNL, Ludovic Orban.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.