Deputata USR Cristina Prună a făcut apel la liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu, cât şi la ministrul de Finanţe Adrian Câciu să adopte propunerea corectă venită din partea USR şi anume TVA de 5% la carburanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Luni, am propus printr-un proiect de lege scăderea TVA la carburanţi la 5%. Am făcut un apel către toate partidele politice să susţină acest proiect. La câteva minute, Marcel Ciolacu a anunţat triumfalist că PSD vrea înjumătăţirea accizei la carburanţi. Foarte bine, noi am fi de acord cu orice reducere de taxe. Dar ce să vedeţi, astăzi NU se mai poate! Acuze, minciuni, specialiştii guvernului PSD-PNL au realizat că încălcăm directive europene! Şi astfel rămânem cu singura propunere care ar putea să facă o diferenţă în buzunarul oamenilor: TVA 5%! E soluţia corectă”, a scris Cristina Prună, miercuri pe Facebook.
 
Ea a adăugat că în Polonia a fost posibilă reducerea TVA la carburanţi la 8%.
 
„Şi pentru cei care spun că nu se poate, Polonia a redus deja TVA la carburanţi la 8%. Fac un apel către Marcel Ciolacu, Adrian Câciu, Florin Cîţu să nu se mai joace cu nervii noştri şi să adopte prounerea corectă venită de la USR: TVA 5% la carburanţi”, a conchis Prună.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.