Europarlamentarul Cristian Preda afirmă că ”PNL e la fel de făţarnic ca PSD”, precizânc că iniţial liberalii s-au opus adoptării unei rezoluţii care să vizeze România în Parlamentul European, apoi, dacă au văzut că se va vota, au zis că votează contra, pentru ca în final să se ralieze majorităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PNL e la fel de făţarnic ca PSD. În privinţa rezoluţiei din PE contra guvernului Dăncilă, deputaţii europeni ai PNL au îmbrăţişat următoarele poziţii: mai întâi, au fost împotriva unei rezoluţii; când au văzut că ea va fi pusă la vot, au zis că votează contra; când au descoperit care e majoritatea din PE, au decis să se ralieze acesteia”, scrie Preda pe contul său de Facebook.

El spune că şi preşedintele Iohannis a avut exact aceleaşi opinii, ”încercând de altfel să influenţeze poziţia PPE”. ”Nu a reuşit. J’y suis pour quelque chose (Sunt aici pentru ceva - n.r.)”, continuă eurodeputatul.

În opinia sa, problema este că ”opoziţia de azi e la fel de solidă ca o suflare de vânt”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.