Europarlamentarul Cristian Preda comentează că, de aproape patru ani, Klaus Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Traian Băsescu, însă astăzi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De aproape patru ani, Klaus Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Traian Băsescu. Azi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL. A înţeles că altfel pierde susţinerea pedeliştilor, care începuseră să caute o alternativă pentru 2019”, scrie Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, unde a rostit un discurs în care a spus că PSD a promis lapte şi miere, dar ”Dragnea şi câţiva acoliţi au pus mâna pe putere” şi o folosesc pentru a scăpa de dosare penale. Preşedintele a subliniat şi că oameni care îndrăznesc să-şi expună public opinia anti-PSD sunt luaţi în plină zi de Poliţie, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anii întunecaţi ai comunismului. Iohannis le-a cerut liberalilor să fie uniţi în următoarea perioadă, să ţină cont că în opoziţie există partide ”bine intenţionate”, alături de societatea civilă, iar PNL este cea mai importantă parte a soluţiei împotriva ”acestui stil de conducere iraţională, ireală”, care nu poate continua.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.