Preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) Cristian Popescu - Piedone a precizat că va deschide lista candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare. Edilul Sectorului 5 va candida şi pentru şefia Primăriei Capitalei din partea aceleiaşi formaţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cu siguranţă că, dacă sunt locomotivă, pe cine să pui? Pui vagonul-restaurant în faţa locomotivei? Nu. Pui locomotiva. Cu siguranţă, voi fi primul pe listă la europarlamentare. Cu siguranţă, Partidul Umanist Social Liberal merge singur, pe liste proprii, la alegerile europarlamentare. Negocierea cu partidele ia-mă nene şi pe mine s-a închis”, a declarat Cristian Popescu Piedone, întrebat dacă pe 9 iunie va avea dublă candidatură, la Primăria Capitalei şi la alegerile europarlamentare, duminică într-o conferinţă de presă.

Acesta a subliniat că, în cazul în care vreun nume sonor din PUSL se va regăsi pe lista candidaţilor la europarlamentare a altei formaţiuni, atunci acea persoană „trebuie să îşi dea demisia din PUSL şi nu mai vine niciodată”.

Pe 5 aprilie, Partidului Umanist Social Liberal îşi va lansa oficial candidaţii pentru europarlamentarele din 9 iunie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.