Vicepreşedintele USR Cristian Ghinea a reacţionat la scrisoarea europarlamentarului Norica Nicolai adresată liderului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt în legătură cu participarea acestuia la mitingul Alianţei 2020 USR PLUS. Ghinea afirmă că „se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Se aude un schelălăit isteric de la tomberonul politicii. Este o doamnă care era procuror comunist şi băga un om nevinovat la puşcărie pe vremea când noi, majoritatea candidaţilor USR PLUS la europarlamentare, eram la liceu. Este doamna aceea care slugăreşte cu ardoare prin studiourile televiziunii unui turnător la Securitate iar acum are şef de partid fiul unui alt turnător la Securitate”, scrie Ghinea pe pagina sa de Facebook.

„Să nu ne pierdem vremea cu schelălăitul Noricăi Nicolai. Este suficient să punem capacul la tomberon şi să ne vedem de treaba noastră. La vot, pe#26mai”, adaugă el.

Europarlamentarul Norica Nicolai îi scrie liderului ALDE din Parlamentul European Guy Verhofstadt în legătură cu participarea acestuia la mitingul Alianţei 2020 USR PLUS, spunându-i că întreaga listă a celor pe care plănuieşte să-i susţină "geme de odrasle sau discipoli ai poliţiei politice comunist, iar "aşchia nu sare departe de trunchi".

Alianţa 2020 USR Plus a anunţat că Guy Verhofstadt, liderul ALDE din Parlamentul European, va fi prezent la mitingul care va avea loc vineri, 24 mai, în Parcul Izvor din Bucureşti.
 
USR şi PLUS vor participa la negocierile care se vor purta după alegerile din 26 mai pentru crearea unei noi construcţii politice în Parlamentul European.
 
"Liderul ALDE a transmis că aşteaptă cu nerăbdare să fie alături de români la mitingul de încheiere a campaniei electorale", preciza Alianţa.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.