Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat duminică, despre Nicolae Ciucă, că ar putea fi un foarte bun candidat la preşedinţie, datorită formaţiei sale de militar. ”Eu zic că bine ar fi să vină generalul!”, a precizat Antonescu, arătând că ”asta nu înseamnă afectarea democraţiei ci înseamnă capacitatea de a conduce, pentru că un partid trebuie condus şi un general trebuie să arate că ştie să conducă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crin Antonescu a declarat la Prima News că nu împărtăţeşte deloc ”grija prefăcută a unora pentru destinul PNL”.

”Cred că există un prohod programat de către unii, toată lumea moare de grija PNL-ului”, a spus Antonescu, el precizând că PNL este ”la fel de sănătos şi la fel de bolnav ca media politicii româneşti, ca PSD, ca USR”.

Potrivit lui Antonescu, PNL are resurs pentru că este un partid mare pentru că are două lucruri esenţiale, un trecut, un brand şi un blazon şi are resurse care nu înseamnă neapărat oameni ci resurse pentru a da cu rezultate convenabile bătălii precum alegerile europarlamentare.

”Nu cred că PNL are mari motive să se panicheze”, a completat Antonescu, precizând că ”PNL are toate motivele să ia în serios ce urmează”, arătând că este posibil să nu mai aibă preşedinte.

Despre candidatul la prezidenţiale, Crin Antonescu a afirmat că ”Nicolae Ciucă ar putea fi un foarte bun candidat la preşedinţie”.

”Un militar are nişte calităţi care sunt foarte utile în politică, pentru că şi politica este o bătălie, cu mijloace civile, fără arme, dar o bătălie”, a spus Antonescu. El le-a răspuns celor care spuneau că este în pericol democraţia, în partid saau nu ştiu unde, dacă vine un general.

”Eu zic că bine ar fi să vină generalul!”, a arătat Crin Antonescu, precizând că ”asta nu înseamnă afectarea democraţiei ci înseamnă capacitatea de a conduce, pentru că un partid trebuie condus şi un general trebuie să arate că ştie să conducă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.