Deputatul USR Cosette Chicirău a declarat, miercuri, după ce a avut un schimb dur de replici în plenul Camerei cu senatorul PSD Şerban Nicolae, că nu se simte jignită de cuvintele pe care i le-a adresat senatorul, spunând că acesta nu are capacităţile morale şi intelectuale necesare pentru a o insulta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Eu nu mă simt jignită. Domnul Nicolae nu mă poate jigni, nu are capacităţile nici morale, nici intelectuale să mă jignească. Eu sunt aici să apăr legile României, legile poporului român, el poate să spun orice vrea, nu mă interesează. (...) Ce a spus el aţi auzit, dar sunt mulţi în sală care au spus aceleaşi lucruri sau lucruri mai grave”, spune Cosette Chichirău.

Deputatul susţine că limbajul folosit de Şerban Nicolae nu este adecvat şi că acesta nu avea ce să caute în plenul Camerei Deputaţilor, el fiind senator.

“Nu este un limbaj adecvat. În primul rând, el este senator, nu prea avea ce să caute aici, decât ca să îşi forţeze colegii, să îi încurajeze dacă nu erau convinşi să voteze pentru această lege (răspunderea magistraţilor – n. red.). A venit ori la intimidarea opoziţiei, ori la susţinerea celor mai puţin convinşi din PSD, ALDE şi UDMR”, a mai spus deputatul USR.

De asemenea, întrebată de ce l-a numit penal şi infractor pe senatorul PSD, cu toate că acesta nu are niciun dosar penal, Cosette a spus că oricine susţine un grup infracţional organizat este complice.

 “Eu consider că oricine susţine aceste legi este în complicitate. Practic, avem de-a face cu un grup infracţional organizat, iar eu consider că orice deputat care votează această lege este în complicitate cu acest grup infracţional organizat”, a spus ea.

Deputatul USR Cosette Chichirău a filmat, miercuri, din plenul Camerei, în timpul scandalului pe legile justiţiei şi a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Şerban Nicolae, care se afla în prima bancă în plenul Camerei Deputaţilor, ajungându-se la replici precum ”Hoţ”/”Nesimţită”; ”Am poză că sunteţi şofer”/ ”Am poză în care faceţi sex anal”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.