Deputata USR Cosette Chichirău l-a acuzat miercuri pe senatorul PSD Şerban NIcolae că o hărţuieşte şi o intimidează prin limbajul folosit la adresa sa şi a spus că, dacă social-democratul nu-şi cere scuze public faţă de ea, îl va da în judecată. De cealaltă parte, senatorul PSD Şerban Nicolae a susţinut că a avut o răbufnire faţă de deputata USR Cosette Chichirău, lucru pentru care îşi cere scuze faţă de electoratul său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Şerban Nicolae: Probabil că electoratul a trimis-o în Parlament pe doamna Chichirău să ia 150 de milioane pe lună ca să mă înjure pe mine

”Acest limbaj nu este admisibil. Este o formă de hărţuire şi de intimidare la adresa mea. Această formă de hărţuire şi intimidare nu funcţionează, ar fi ideal să-şi retragă legea. Faptul că sunt femeie e aproape secundar, eu cred că el s-ar purta aşa cu oricine. Cel mai probabil vom ajunge la tribunal”, a declarat Cosette Chichirău.

Deputata USR a spus că aşteaptă scuze publice de la Şerban Nicolae.

”Trebuia să se uite la mine şi să-mi spună că-şi cere scuze. Dar, după cum vedeţi, el iese ca să facă spectacol la camere, dar nu are capacitatea să-şi ceară scuze uitându-se în ochii mei. A mai spus că a lucrat personal la acest proiect. Bineînţeles că a lucrat personal, pentru că acest proiect îi scapă pe ăştia de puşcărie. Aş vrea să-l văd, să se uite la mine în faţa publicului şi să-şi ceară scuze, dacă nu vom ajunge în instanţă”, a mai spus Chichirău.

Deputata USR Cosette Chichirău a filmat, miercuri, din plenul Camerei, în timpul scandalului pe legile justiţiei şi a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Şerban Nicolae, care se afla în prima bancă în plenul Camerei Deputaţilor, ajungându-se la replici precum ”Hoţ”/”Nesimţită”; ”Am poză că sunteţi şofer”/ ”Am poză în care faceţi sex anal”.

Cosette Chichirău: Am venit aici ca să nu mai furaţi voi. Aţi încercat cu OUG 13, nu v-a ieşit, v-aţi întors în Parlament, acelaşi personaj, aceleaşi proceduri.

Florin Iordache: N-am ce discuta cu tine!

Cosette Chichirău, mergând spre banca în care stătea Şerban Nicolae, lângă Ioan Munteanu: Doar dezbatere vrem. (...) Oameni care nu citesc Constituţia, e o procedură neconstituţională. Şi ei se enervează că nu i-am lăsat să-şi treacă legea în 70 de minute.

Apoi, către Ioan Muntean, filmându-l când le făcea semn cu degetul social-democraţilor cum să voteze: Nimeni nu ştie ce să voteze, că dacă nu le arătaţi dumneavoastră habar n-au. 

(...)

Nimeni nu ştie ce votează, decât un om din faţă, dar grupul infracţional organizat trebuie protejat. Un grup infracţional organizat votează împreună, asta se întâmplă aici. Eu voi fi inamicul numărul unu al PSD. Sper să nu iau bătaie pe aici pe la Parlament, sper să nu iau bătaie pe holurile Parlamentului. 

Şerban Nicolae către alt parlamentar PSD: Ăştia se filmează şi îşi dau declaraţii unul altuia şi aprobă din cap: da, ce adânc le spui.

Cosette Chichirău: Şi cei care fură sunt prezenţi în Parlament.

Şerban Nicolae: Asta nu are nicio meserie.

Cosette Chichirău: Hoţii sunt în fruntea Parlamentului, penalii, penalii...

Şerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită, să ştiţi!

Cosette Chichirău: Da, serios?

Şerban Nicolae: Da, absolut!

Cosette Chichirău: Hai, mai spuneţi, ce lege votăm aici, care sunt prevederile cele mai importante şi de ce sunteţi aici, că sunteţi senator? În ce calitate sunteţi aici?

Şerban Nicolae: Dvs. cine sunteţi?

Cosette Chichirău: Ce căutaţi aici? Eu sunt Cosette Chichirău, deputat USR de Iaşi.

Şerban Nicolae: Nu s-ar spune.

Cosette Chichirău: Şi sunt aici ca să apăr justiţia.

Şerban Nicolae: Da' aia-i bună, leafa mărită de Guvernul PSD, e bună leafa aia...

Cosette Chichirău: Luaţi-o dvs.

Şerban Nicolae: Şi toate drepturile. Nu vă e ruşine să încasaţi bani nemunciţi? Nu vă e ruşine să fiţi atât de nesimţită?

Cosette Chichirău: Cele 700 de amendamente nu sunt muncă?

Şerban Nicolae: Ia spuneţi dvs. care sunt alea 700 de amendamente! L-aţi semnat pe vreunul? L-aţi citit pe vreunul? Nu vă hliziţi cu gura aia la mine. Spălaţi-vă pe dinţi, aveţi mâncare pe dinţi.

Cosette Chihirău întoarce camera şi se filmează pentru a demonstra că are dinţii curaţi: Zice că am mâncare între dinţi. Nu cred, eu mă spăl pe dinţi. Mă insultă, dar nu e o problemă, pentru că domnul Şerban Nicolae insultă tot poporul român şi fură împreună cu grupul infracţional...

Şerban Nicolae: Eu n-am furat, nu fiţi nesimţită! Faceţi o plângere penală! Uite, căutaţi un coleg alfabetizat şi faceţi o plângere penală

Cosette Chichirău: Hai, spuneţi.

Şerban Nicolae: da, de ce nu căutaţi un coleg alfabetizat, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos nu mai râdeţi, că e o imagine dezolantă

Cosette Chichirău: Cine râde?

Şerban Nicolae: Da, de ce nu faceţi asta? Uite, căutaţi un coleg care a terminat clasa a II-a, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea, dacă eu am furat. Şi dacă n-am furat...

Cosette Chichirău: Dvs. aţi fost şofer.

Şerban Nicolae: Nu, n-am fost niciodată şofer!

CCosette Chichirău: Sunteţi şofer la grupul infracţional organizat!

Şerban Nicolae: Dvs. sunteţi atât de proastă încât este incredibil ce spuneţi. Ia demonstraţi-mi că am fost şofer. Hai, demonstraţi-mi! Ia căutaţi...

Cosette Chichirău: Avem poze.

Şerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am un CV... Eu am o poză în care dvs. faceţi sex anal. Acuma, ce să facem?

Cosette Chichirău: Dvs. aveţi CV? Care sunt calificările dvs.?

Şerban Nicolae: Ia, ştiţi să citiţi?

Cosette Chichirău: A, că distrugeţi justiţia în România, că furaţi România bucată cu bucată?

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.