Deputatul USR Cosette Chichirău susţine că primarul Mihai Chirica îşi va termina "probabil" actualul mandat, în ciuda dosarelor în care este implicat, ea susţinând că Justiţia nu funcţionează atât de repede. Chichirău afirmă că obiectivul filialei ieşene a USR este să formeze o echipă unită şi să câştige Primăria la alegerile viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosette Chichirău a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că, "probabil", actualul edil al Iaşiului, Mihai Chirica, îşi va termina mandatul, chiar dacă este cercetat în mai multe dosare penale.

"Probabil va termina Chirica mandatul, Justiţia nu funcţionează atât de repede. Ar trebui să fie privat de libertate ca să îi înceteze mandatul, or în următorii doi ani nu ştiu dacă acest lucru se va întâmpla", a afirmat deputatul USR Cosette Chichirău.

Ea a declarat că obiectivul USR la Iaşi este să formeze o echipă unită şi puternică pentru a câştiga Primăria la alegerile viitoare. Totodată, Chichirău şi-a reafirmat dorinţa de a intra în cursa internă pentru Primăria Iaşi, ea susţinând că lista pretendenţilor rămâne deschisă.

La rândul său, senatorul Marius Bodea, a afirmat, în a eeaşi conferinţă de presă, că USR are o fereastră de oportunitate uriaşă să câştige Primăria Iaşi şi că, dacă va fi o concurenţă internă între el şi Chichirău, atunci partidul riscă să piardă alegerile viitoare pentru primărie.

"Eu şi Cosette Chichirău suntem plasaţi cel mai bine în partid, dar trebuie să colaborăm. Dacă vom face competiţie internă între noi, probabil primarul va fi de la alt partid. Suntem o organizaţie mare şi nu rămânem blocaţi în ideea că doar primăria contează. Trebuie să ne gândim că dacă vom intra la guvernare vom da un ministru. USR Iaşi trebuie să dovedească maturitate şi să decidă cu calm şi responsabilitate soluţia cea mai bună pentru a câştiga primăria", a afirmat senatorul Marius Bodea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.