Primarul Buzăului, Constantin Toma (PSD) spune că l-ar vota pe Nicolae Ciucă la prezidenţiale, dacă partidul va decide. El a declarat, miercuri, că dacă va funcţiona această alianţă şi primul rezultat va fi la europarlamentare, probabil că cele două partide vor avea şi liste comune şi candidat unic la prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Constantin Toma a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă este pregătit să îl voteze pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidenţiale.

”Dacă va hotărî partidul, da”, a răspuns primarul din Buzău, el precizând că îl cunoaşte pe Nicolae Ciucă şi sunt prieteni, din vremea când acesta era comandant al Diviziei 2 Infanterie„Getica” de la Buzău.

”Un om cu o carieră aextraordinară şi un exemplu”, a completat Toma.

Despre un candidat comun al alianţei PSD-PNL la prezidenţiale, Constantin Toma a afirmat că ar vrea ca acesta să fie Marcel Ciolacu dar dacă va fi Nicolae Ciucă candidatul comun al alianţei, cu siguranţă îl va vota.

”Dacă va funcţiona această alianţă şi primul rezultat va fi acum la europarlamentare, cu siguranţă după 10 iunie se vor întâlni şi probabil vom avea şi liste comune, cred, şi candidat unic la prezidenţiale”, a mai spus primarul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.