Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, va fi candidatul partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ), înlocuindu-l astfel pe actualul şef al CJ şi cel care fusese anunţat iniţial candidat pentru această funcţie, Marius Horia Ţuţuianu. De altfel, panouri cu fotografia lui Ţuţuianu au apărut deja în oraş. Deocamdată, PSD nu a explicat schimbarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSD Constanţa a transmis, vineri seară, printr-un comunicat de presă, decizia luată de Biroul Permanent Judeţean.

“Biroul Permanent Judeţean al Organizaţiei PSD Constanţa s-a întrunit vineri 14 august, în prezenţa majorităţii covârşitoare a primarilor partidului din judeţul Constanţa. La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa a fost desemnat Felix Stroe, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa”, a anunţat PSD Constanţa.

Iniţial, social-democraţii îl anunţaseră candidat la această funcţie pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu.

De altfel, de mai multe zile panourile acestuia sunt amplasate în mai multe zone din Constanţa.

Deocamdată, PSD nu a explicat schimbarea. 

Principalul contracandidat al lui Felix Stroe pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa este liberalul Mihai Lupu, fost deputat şi preşedinte al Oil Terminal.
 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.