Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că trebuie continuată lupsa cu PSD, care nu trebuie înfrânt, ci ”făcut praf”. ”Să fim camarazi şi să arătăm că-i batem dimineaţa, la prânz şi seara, de fiecare dată când suntem uniţi”, a spus Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trebuie să continuăm lupta cu duşmanul cel mare. PSD-ul nu trebuie doar înfrânt, PSD-ul trebuie făcut praf. Cu moţiunea de cenzură m-am lămurit: scrisă pe genunchi de Vasile, vechiul portar de la sediul PSD, om de treabă, a învăţat şi el săracul ce a putut de la liderii PSD şi a scris o moţiune aşa cum a învăţat el. Cât e de serioasă, v-aţi dat seama ascultându-l pe liderul de grup de la PSD care a uitat cum se numeşte moţiunea”, a declarat Florin Roman.

Liderul deputaţilor liberali a criticat moţiunea depusă spus că „nu poţi la infinit să stai şi să fii acuzat de hoţi, de bandiţi care au confundat banul public cu buzunarul lor”. 

”Cum să o compari pe Violeta cu Budăi? Ce să ne spună Budăi: cum a dat nouă legi prin care au introdus pensii speciale? Să  ne spună cum nu au indexat conform legii pensiile oamenilor de rând timp de doi ani de zile? Să ne spună despre profesionalismul oamenilor din PSD, că dacă astăzi eşti şofer mâine ajungi ministru? (...) Va fi o sesiune grea pentru că, din păcate, câteodată, avem parteneri la guvernare, ziua sunt în guvern iar seara, când ies la televizor, sunt în opoziţie, avem oameni noi cu năravuri vechi pentru care PNL-ul este principalul adversar politic, nu PSD”, a mai declarat Florin Roman.

Aceasta a afirmat că va fi o sesiune parlamentară grea.

”Va fi o sesiune în care vom fi singuri împotriva tuturor. Din acest motiv fac un apel către colegii paralamentari: Să fim camarazi şi să arătăm că-i batem dimineaţa, la prânz şi seara, de fiecare dată când suntem uniţi”, a mai afirmat iderul deputaţilor liberali.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.