Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că multe dintre victoriile partidului din ultima perioadă s-au obţinut cu ajutorul solidarităţii parlamentarilor PNL. ”Mulţumesc senatorilor şi deputaţilor că au rămas uniţi şi împreună am trimis-o pe Viorica să fie din nou gospodină”, a spus Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am să încep cu un anunţ publicitar politic – ceea ce ar putea fi o glumă sau nu: «Caut naş pentru tăierea moţului, la botezul moţiunii de cenzură a PSD». Cu o singură condiţie, să ştie naşul cum se numeşte moţiunea. Depun o moţiune pe care ei nu ştiu cum s-o voteze, cum o cheamă şi de unde a apărut. Asta spune totul despre PSD. Fără Ludovic Orban nu am fi reuşit să instalăm un nou guvern. Trebuie să-i mulţumim lui Ludovic pentru asta”, a spus Florin Roman.

Aceasta a precizat că a primit un raport cu foarte multe cifre, dar nu îl prezintă, fiindcă cifrele îl obosesc.

”Despre căderea Guvernului v-a povestit Robert, despre instalarea Guvernului v-a povestit Raluca. Eu mulţumesc celor care nu sunt, poate, cei mai iubiţi, dar care au fost stâncă unită şi urmare a solidarităţii lor s-au întâmplat multe. Mulţumesc senatorilor şi deputaţilor că au rămas uniţi şi împreună am trimis-o pe Viorica să fie din nou gospodină”, a spus Florin Roman.

Aceasta a precizat că este nevoie de dezbatere în Parlament, fiind necesară pnerea în oglindă a PNL şi PSD.

Roman face referire la moţiunile simple pe care PSd a anunţat că le va depune împotriva miniştrilor de la Sănătate, Muncă şi Dezvoltare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.