Deputatul Ionel Dancă, candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL pentru domeniul familie şi protecţie socială, susţine că a decis să candideze pentru un mandat în conducerea partidului pentru că vrea ca în partid să se păstreze „vie speranţa şi încrederea Partidului Naţional Liberal că şi în partidul nostru binele va învinge, mai devreme sau mai târziu”. El anunţă că, dacă va fi ales în conducerea partidului, va intra în opoziţie cu conducerea PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Începând de astăzi candidez la această funcţie de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal pentru a păstra vie încrederea şi speranţa sutelor de mii de membri ai Partidului Naţional Liberal şi simpatizaţi ai Partidului Naţional Liberal care au fost alături de noi în această competiţie împreună cu Ludovic Orban. Vreau să păstrăm vie speranţa şi încrederea Partidului Naţional Liberal că şi în partidul nostru binele va învinge, mai devreme sau mai târziu. Vorbim despre unitatea partidului, dar eu cred că unitatea partidului nu trebuie să fie şi o unitate de gândire, aşa încât că spun, dragi colegi, deschis: dacă mă alegeţi pentru funcţia de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi intra în opoziţie cu conducerea Partidului Naţional Liberal, nu în afara Partidului Naţional Liberal, pentru că unitatea Partidului Naţional Liberal nu trebuie să însemne o unitate de gândire, monolit”, a declarat Ionel Dancă duminică în Consiliul Naţional al PNL în care se alege echipa de conducere a partidului.
Pentru aceeaşi funcţie mai candidează Daniela Cîmpean, preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu. Aceasta nu a dorit să ia cuvântul pentru a-şi susţine candidatura, însă amfitrionul evenimentului, Robert Sighiartău, a subliniat colaborarea dintre aceasta şi premierul Florin Cîţu.
Mai mulţi susţinători ai fostului preşedinte liberal Ludovic Orban şi-au retras candidaturile pentru funcţii de conducere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.