Biroul Politic Naţional al M10 l-a desemnat, prin vot în unanimitate, pe Florin Stan ca noul preşedinte al formaţiunii, el înlocuind-o pe Ioana Constantin, care a demisioant din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma demisiei Ioanei Constantin, Biroul Politic Naţional a ales ca succesor, potrivit prevederilor statutare, unul dintre vicepreşedinţii aleşi în Adunarea Generală din iunie 2016. În unanimitate, a fost desemnat Florin Stan. Totodată, Ovidiu Simion a fost ales ca secretar general în locul lui Eduard Wagner.

”M10 îşi continuă drumul ţinând cont de principiile şi valorile de la care a pornit. Obiectivul nostru pentru alegerile parlamentare este ca M10 să intre în Parlament. Am demarat campania de strângere de semnături şi îi chemăm alături de noi pe toţi cei care cred că e vremea unui nou proiect politic cu oameni curaţi, integri, competenţi. Le mulţumesc colegilor mei pentru eforturile depuse în ultimele luni. Am convingerea că vor rămâne aproape de noi şi că împreună vom reuşi să atingem obiectivele pe care ni le-am asumat”, a declarat Florin Stan.

Florin Stan are 44 de ani, este antreprenor, este căsătorit şi are un fiu. Stan a ocupat anterior poziţiile de preşedinte interimar al M10 în judeţul Ilfov, secretar regional pe zona de Sud a ţării, iar la alegerile interne a fost ales vicepreşedinte al partidului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.