Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, vineri după-amiază, urmare a sentinţei de condamnare a liderului partidului, Liviu Dragnea, în dosarul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi seara, liderii organizaţiilor judeţene ale partidului au primit mesaj de convocare la reuniunea CExN.

Comitetul Executiv al PSD ar urma să se reunească după-amiază, de la ora 16.00.

Numărul doi ca funcţie în partid este Viorica Dăncilă, preşedintele executiv al PSD.

Până la această oră, Liviu Dragnea nu a avut nicio reacţie după anunţarea sentinţei şi nu se ştie dacă are vreo intenţie de a se retrage din fruntea partidului sau dacă doreşte ca CExN să reconfirme sprijinul faţă de el.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracţiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.