Comisiile de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au termen 30 de zile pentru întocmirea raportului în legătură cu OUG privind rectificarea bugetului de stat pe 2016 şi de 15 zile pentru raportul în legătură cu OUG pentru rectificarea bugetului asigurărilor sociale pe 2016, au decis, marţi, Birourile Permanente reunite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit secretarului Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, conducerea Parlamentului a transmis comisiilor de specialitate OUG 14/2016 şi 86/2016 emise de Guvernul Cioloş privind rectificarea bugetului de stat, precum şi OUG 15/2016 şi 87/2016 pentru rectificarea bugetului asigurărilor sociale.

"S-au propus termenele pentru rectificarea bugetului de stat: depunerea raportului comun în 30 de zile, termen pentru depunerea amendamentelor - 14 zile şi termenul pentru transmiterea avizelor comune - 21 de zile. Cu privire la rectificarea bugetului asigurărilor sociale de stat termenele sunt mai scurte: termenul pentru depunerea raportului comun 15 zile, termenul pentru depunerea amendamente - 7 zile, pentru transmiterea avizelor comune - 10 zile. Aceleaşi termene sunt şi pentru proiectele de lege pentru aprobarea OUG 86/2016 tot cu rectificarea bugetului de stat şi pentru OUG 87/2016 tot cu rectificarea bugetului asigurărilor sociale", a precizat Marcel Ciolacu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.