Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat miercuri că va candida la Congresul din martie la o funcţie în partid, deoarece nu îi este frică de concurenţa din interiorul partidului şi nu înţelege de ce i-a devenit antipatic lui Liviu Dragnea, pentru că el a stat lângă liderul PSD în momente foarte grele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ştiţi foarte bine că voi candida pentru orice funcţie, nu mi-e frică de concurenţa din interiorul partidului. Chiar am fost cel care a susţinut ideea de Congres cu alegeri şi pentru vicepreşedinţi. O să fie probabil o competiţie în partid, dacă vom stabili lucrul ăsta. Trebuie să vobim cu toţii şi să votăm, inclusiv cu colegii din CEx”, a spus Ştefănescu.

Întrebat dacă va candida la o funcţie chiar dacă Liviu Dragnea l-a criticat pentru că "vorbeşte cam mult", Codrin Ştefănescu a spus că nu ştie de ce i-a devenit antipatic liderlui socila-democraţilor, pentru c[ el l-a susţinut "în momente foarte grele".

"A zis domnul Dragnea şi asta este. Nu ştiu de ce i-am devenit antipatic domnului Dragnea în ultima perioadă, sunt acelaşi Codrin Ştefănescu care a stat lângă Liviu Dragnea în momente foarte grele şi nu fac eforturi disperate să devin nici simpatic, nici antipatic, mai mult decât sunt antipatic. Voi continua, aşa cum fac de 28 de ani, să spun lucrurilor pe nume, trăiesc într-o ţară în care eu totuşi am fost într-o Revoluţie şi m-am luptat pentru lucrurile astea. Vrem democraţie şi libertăţi", a adăugat Codrin Ştefănescu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) din 14 februarie, dacă ministrul Justiţiei va fi demis în cazul în care nu o revocă din funcţie pe Laura Codruţa Kovesi, aşa cum a susţinut secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu, Dragnea replicând că "domnul Codrin Ştefănescu vorbeşte cam mult şi cam rău”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.