Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu spune că Viorica Dăncilă şi-a făcut datoria pe deplin în calitate de candidat la alegerile prezidenţiale şi a făcut tot ce este omeneşte posibil în cursa electorală pentru a obţine cel mai mare scor, într-o perioadă nu foarte bună în PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Codrin Ştefănescu a declarat înainte de a intra în sediul PSD, unde este programată şedinţa Comitetului Executiv, că Viorica Dăncilă a muncit foarte mult în campanie, a fost o femeie curajoasă şi hotărâtă.
“Viorica Dăncilă a muncit foarte mult în această campanie, a fost o femeie foarte curajoasă şi foarte hotărâtă, a fost aproape în fiecare filială şi s-a bătut mult alături de toţi colegii noştri din partid, din toată ţara pentru a obţine acest scor. Vreau să nu uitaţi un lucru, că bilanţul nu e aşa de tragic cum se vede, în cinci judeţe noi am câştigat, în 21 de judeţe avem procente între 40 şi 49,8 la sută, în condiţiile în care au fost absolut toţi împotriva noastră: PNL, USR, PMP, UDMR, sistemul, structuri şi aşa mai departe, adică a fost o bătălie în care PSD şi candidatul PSD Viorica Dăncilă a trebuit să facă faţă tuturor acestor forţe reunite”, a spus Ştefănescu.
El a menţionat că Dăncilă şi-a făcut datoria pe deplin. 
“Prin urmare, Viorica Dăncilă şi-a făcut, după opinia mea şi a multor alţi colegi, datoria pe deplin. A făcut tot ce este posibil omeneşte, alături de cei care au condus campania la nivel central şi nivel teritorial, fiecare a făcut tot ce este posibil pentru a obţine cel mai mare scor, suntem după o perioadă nu foarte bună în PSD. Ştiţi foarte bine că am trecut ultimele luni de zile chiar prin nişte probleme, inclusiv căderea Guvernului şi faptul că mai mulţi colegi de-ai noştri, de pe listele noastre, au votat căderea guvernului, ne-a afectat. Cu toate acestea, bătălia s-a dus până la capăt şi toţi şi-au făcut datoria”, a mai spus Codrin Ştefănescu.
El a menţionat că în cadrul Cex se va discuta despre posibilitatea organizării unui congres extraordinar 
“Eu cred că astăzi toţi colegii mei vor înţelege că trebuie să respectăm statutul şi probabil că vom discutăm cu toţii despre posibilitatea organizării unui congres extraordinar, dar pe baza statutului.(…)  Sper ca doamna Viorica Dăncilă, ca preşedinte al partidului, să conducă această şedinţă  cu calm şi discuţiile să rămână acolo în sala de sus”, a mai afirmat Ştefănescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.